Tapahtumat 2020

Kesän leikkikenttätoimintaa
Vuoden 2018 syntyneiden vauvojen oma juhla, ykkössyntärit!
Lastenjuhlan riemuja!

VUODEN 2020 TAPAHTUMAT

- lista päivittyy vuoden 2020 mittaan -

Disco alakoululaisille

Perinteinen alakoululaisten disco järjestetään Ollilassa, Marttilan nuorisoseurantalolla jälleen 12.2.2020 klo 18-20 kolmen yhdistyksen yhteisvoimin. Luvassa musiikkia, tanssia, ohjelmaa, arvontaa, kilpailuja, herkkuja.. Nähdään Ollilassa!

Kevätkokous 2020

Yhdistyksen kevätkokous järjestetään 11.6.2020 klo 18.00 keskustan leikkikentällä. Tervetuloa mukaan!

Leikkikenttätoiminta

Leikkikenttätoiminta -osiosta löydät ajantasaisimman tiedon vuoden 2020 leikkikenttätoiminnasta!

Koko Suomen lastenjuhla

Koko Suomen lastenjuhla järjestetään Marttilassa 4.10.2020. Tarkempaa tietoa on luvassa lähempänä juhlaa, seuraa ilmoitteluamme!

SEURAA TAPAHTUMIEN
ILMOITTELUA YHDISTYKSEMME
FACEBOOK-SIVULLA!

MLL Marttilan yhdistys lahjoittaa kaikille marttilalaisille vauvoille äitiysneuvolan kautta tervetuliaislahjan maailmaan!

ISÄ-LAPSI -TOIMINTA MARTTILASSA!

Seuraa isä-lapsi -toiminnan tapahtumia Facebookin yhdistyksen sivujen kautta. Järjestämme toimintaa ympäri vuoden!

Isä-lapsi -toiminnan vastuuhenkilö:
Pasi Björk