Tapahtumat 2020

Kesän leikkikenttätoimintaa
Vuoden 2018 syntyneiden vauvojen oma juhla, ykkössyntärit!
Lastenjuhlan riemuja!

VUODEN 2020 TAPAHTUMAT

- lista päivittyy vuoden 2020 mittaan -

Syyskokous 2020

Yhdistyksen syyskokous järjestetään torstaina 26.11.2020 klo 18.30 osoitteessa kirkkotie 1. Tervetuloa mukaan!

Koko perheen Halloween-polku

Tervetuloa koko perheen voimin hurjalle Halloween-polulle pururadan maastossa 1.11.2020 klo 18.00. Ota oma taskulamppu mukaan! Polku päättyy nuotiopaikalle, jossa voit halutessasi paistaa makkaraa. Yhdistys tarjoaa makkaraa ja mehua. Jokaiselle perheelle pieni yllätys mukaan.

Koko Suomen lastenjuhla

Koko Suomen lastenjuhla on siirretty vuodelle 2021. Tarkempaa tietoa on luvassa lähempänä juhlaa, seuraa ilmoitteluamme!

SEURAA TAPAHTUMIEN
ILMOITTELUA YHDISTYKSEMME
FACEBOOK-SIVULLA!

MLL Marttilan yhdistys lahjoittaa kaikille marttilalaisille vauvoille äitiysneuvolan kautta tervetuliaislahjan maailmaan!

ISÄ-LAPSI -TOIMINTA MARTTILASSA!

Seuraa isä-lapsi -toiminnan tapahtumia Facebookin yhdistyksen sivujen kautta. Järjestämme toimintaa ympäri vuoden!

Isä-lapsi -toiminnan vastuuhenkilö:
Pasi Björk