KERÄYKSET

MLL Marttilan yhdistys osallistuu vuoden aikana erilaisiin keräyksiin ja hyväntekeväisyystempauksiin. Jo pienellä tuella sinäkin voit auttaa Mannerheimin lastensuojeluliittoa tukemaan suomalaisia perheitä arjessa.

LAPSET ENSIN -keräys

LAPSET ENSIN -keräyksellä hankitaan varoja MLL:n paikallisyhdistysten ja piirien työlle lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Keräys toteutetaan vuonna 2020 huhti-toukokuussa nettikeräyksenä. 75 % yhdistyksen keräämistä varoista ohjataan paikallisyhdistyksen itse määrittelemälle keräyskohteelle.

Lapset ensin -keräyskampanja muistuttaa siitä, että jokaisella lapsella on oikeus leikkiin, iloon ja turvaan. MLL auttaa vanhempia kasvattamaan ja suojelemaan lapsia ja nuoria ja iloitsemaan heistä.

VIATTOMIEN LASTEN PÄIVÄN HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI

Vuonna 2018 ensi kerran järjestetty ja huiman suosion saanut hyväntekeväisyyskonsertti vähävaraisten, marttilalaisten lapsiperheiden harrastuksien tukemisen hyväksi järjestetään myös tänä vuonna 2020! MLL Marttilan yhdistys, Marttilan kunta, Martinkosken seurakunta ja Marttilan yrittäjät ovat kaikki yhdessä mahdollistamassa tärkeää toimintaa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Viime vuonna 2019 rahaa kerättiin lasten harrastuksiin n. 1300 €.

JOULULAHJAKERÄYS

Marttilan paikallisyhdistys on yhteistyössä kunnan sosiaalitoimen kanssa järjestänyt vähävaraisten perheiden lapsille joululahjakeräyksen vuodesta 2013 alkaen. Perheiden lapset ovat itse saaneet esittää toiveita lahjoista, ja kunnan sosiaalitoimi on yhdessä yhdistyksemme kanssa toteuttanut lahjojen keräyksen. Vuosien aikana on kerätty ansiokkaalla yhteistyöllä noin kaksisataa lahjaa marttilalaisille lapsille. MLL Marttilan yhdistys on tänäkin vuonna 2020 mukana toteuttamassa pieniä ja suuria, monen lapsen ainoita joululahjatoiveita.

Voit tukea Mannerheimin lastensuojeluliiton toimintaa ympäri vuoden,
haluamallasi summalla!

Tutustu allaolevan linkin kautta valtakunnallisiin hankkeisiin.

Lapset ensin.